Zangavond in “ Hart van Thornspic” te Doornspijk

Dinsdagavond 10 oktober 2017, de eerste uitvoering van het seizoen 2017-2018, waren we te gast in het ontmoetingscentrum “ Hart van Thornspic” te Doornspijk.

Indeling van deze avond was samenzang, koorzang, voordragen van gedichten en muzikaal intermezzo Orgel/Piano.

Drie liederen zongen we als samenzang: Psalm 25 : 2 en 6, Grote God, wij loven U : 1 en 3, en alle vier coupletten van Blijf met mij, Heer, als ’t zonlicht niet meer straalt.

 

Het optreden van ons koor bestond uit het zingen van: Gebed om genade, Psalm 116, Jezus mijn Heiland, Psalm 105, Als ik in Uw hemel kom, Hemelse Vader, Psalm 98 en God zij met ons.

Muzikaal intermezzo: Dirigent Arjan van den Hoorn (orgel) en  Jan van Norel (piano) brachten een  koraalbewerking van  “Wat de toekomst brenge moge” ten gehore. Er werd aandachtig naar geluisterd.

Twee van onze koorleden droegen elk een gedicht voor.

De belangstelling was goed van zowel  bewoners, vrijwilligers als van mensen buiten af. Aan het begin van deze zangavond werden we hartelijk welkom geheten en de aanwezigen werd een goede avond toegewenst.

Aan het eind werd geconcludeerd dat het een  prachtige avond was geweest, voor herhaling vatbaar! Er  werd dan ook op de  mogelijkheid gewezen om weer een nieuwe afspraak te maken.

Na het nuttigen van een consumptie gingen we voldaan huiswaarts.

Dit bericht is geplaatst in Verslagen. Bookmark de permalink.