Zangavond in “Seewende ” te Nunspeet

Op  dinsdag 18 februari 2020  waren wij te gast in ‘Seewende`  te Nunspeet. De zaal was  goed gevuld  door  bewoners, vrijwilligers en andere belangstellenden . Het programma bestond uit samenzang, koorzang, afgewisseld met de voordracht van een paar gedichten en een muzikaal intermezzo.
We werden hartelijk welkom geheten door de activiteiten begeleidster, die ons een mooie avond toewenste.

De samenzang was deze avond: Psalm 84 : 3 en 6, vervolgens 2 coupletten van Beveel gerust uw wegen en als slot Dankt, dankt nu allen God, waarvan 2 coupletten werden gezongen.

Het  repertoire van het koor was: Komt nu met zang, Alzo lief heeft God de wereld gehad, Sanctus, Als ik in Uw hemel kom, Gebed om genade, Psalm 116, De lichtstad en God zij met ons.

Ter afwisseling werden gedichten voorgedragen door twee koorleden.

We konden luisteren naar het muzikaal intermezzo door Jan van Norel (orgel) : een koraal bewerking over ‘Als ‘g in nood gezeten’ van Wim Magré.

Afgesloten werd met een hartelijk dankwoord door de activiteiten begeleidster en een bezoeker vroeg of we nog een keer als koor met de  aanwezigen ‘De Lichtstad’ konden zingen. Aan dat verzoek werd graag voldaan en hebben het met zijn allen spontaan gezongen. Een ieder werd een goede reis naar huis en een goede nachtrust toegewenst.
Na voorzien te zijn van een kopje koffie/thee (met een plak cake) gingen we voldaan naar huis.

 

Geplaatst in Verslagen.